В Олександрівському районі обговорили питання погашення заборгованості по виплаті заробітної плати

14.09.2017 12:15

За інформацією районної адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району, 13 вересня відбулось засідання районної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

Під час засідання представники районних управлінь праці та соціального захисту населення, Пенсійного фонду України, департаменту фінансової та бюджетної політики міської ради, поліції, профспілок та роботодавців обговорили питання про організацію роботи щодо погашення заборгованості із заробітної плати, єдиного соціального внеску, платежів до Пенсійного фонду на підприємствах району.

На засіданні комісії керівники та представники підприємств-боржників поінформували про стан погашення заборгованості з виплати заробітної плати, зі сплати єдиного соціального внеску, платежів до Пенсійного фонду.

Заступник голови районної комісії Світлана Даркова звернула увагу роботодавців на необхідність своєчасної виплати заробітної плати працівникам з дотриманням строків, передбачених чинним законодавством і в розмірах не нижче мінімальних державних гарантій. Керівників підприємств-боржників попереджено про особисту відповідальність за порушення законодавства з оплати праці та рекомендовано погасити заборговану заробітну плату та забезпечити своєчасну виплату поточної заробітної плати.