У Запоріжжі продовжують відновлювати шляхопроводи

25.11.2019 13:04

Протягом 2019 року у Запоріжжі завершили відновлення двох шляхопроводів - на проспекті Металургів та вулиці Калібровій. Тепер настала черга шляхопроводу №2 на вулиці Калібровій. Роботи вже розпочалися. Про це розповів на засіданні виконавчого комітету міський голова Володимир Буряк.

Від стану шляхопроводів залежить безпека тисяч запоріжців. Саме тому у Запоріжжі реалізується програма їх капітального ремонту та реконструкції. Вже завершено відновлення шляхопроводів №1 на вулиці Калібровій та на проспекті Металургів. Але таких об’єктів у місті ще достатньо, тому попереду багато роботи. Зокрема вже розпочався капітальний ремонт шляхопроводу №2 на вулиці Калібровій.

- Цей шляхопровід знаходився у незадовільному стані. Далі відтягувати ремонт вже не можна було, - зазначив Володимир Буряк.

У зв’язку з ремонтом перекрито рух транспорту, вносяться зміни до руху автобусних маршрутів №№ 56, 57 на період проведення робіт. На сьогодні спеціалісти повідомили, що строк виконання капітального ремонту складе не менше півроку. Однак іншого виходу для того, щоб не допустити руйнування шляхопроводу, немає, адже є ризик у тому числі для життя і здоров’я запоріжців.