У Запоріжжі в рамках «Битви університетів» відбувся показ шоупрограм

26.11.2019 10:54

Це вже п’ятий за рахунком і передостанній етап цьогорічного міського проєкту «Битва університетів». Концерт пройшов у актовій залі другого корпусу Запорізького національного університету.

Загалом до участі у міському конкурсі приєдналися п’ять запорізьких вишів: медичний, класичний приватний та національний університети, а також Запорізька політехніка і Запорізький інститут економіки та інформаційних технологій.

Цього разу, за підсумками демонстрації шоупрограм, призові місця розподілилися таким чином:

1 місце – національний університет «Запорізька політехніка»;

2 місце – Запорізький державний медичний університет;

3 місце – Запорізький національний університет.

Як розповів начальник управління по роботі з молоддю та сім'єю департаменту спорту, сім'ї та молоді Запорізької міськради Олексій Савицький, головна мета таких заходів – згуртування молоді та насичення студентського життя незабутніми й приємними подіями.

- Сьогодні на сцену вийшли представники тих запорізьких вищів, які були підготовлені на 100% , тобто - відвідали всі репетиції та відшліфували власні програми перед виступом. Наступний і останній етап «Битви університетів» - конкурс короткометражок. Показ стрічок відбудеться вже цього четверга, 28 листопада, у Запорізькій політехніці, - додав Олексій Савицький.

Нагадаємо, проєкт «Битва університетів» стартував 22 жовтня. Тоді на базі класичного приватного університету пройшла інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?».