У Запоріжжі визначили нового чемпіона регіональної Ліги сміху

27.11.2019 10:40

26 листопада у Запоріжжі відбувся заключний етап місцевої Ліги сміху. За звання чемпіона змагалися 6 команд. За результатами двох тематичних конкурсних завдань та заключного батлу перемогу здобула команда із Запоріжжя «Електромедоїд» та їх зірковий тренер Дмитро Ворожко.

Фінал наймолодшого регіонального фестивалю «Запорізька Ліга сміху» відбувся 26 листопада в ПК «Дніпроспецсталь». За звання чемпіона боролися шість команд: три запорізьких та два столичних колективи, а також гості з Одеси. Перед початком гумористичного концерту організатори заходу подякували своїм партнерам за підтримку у проведенні місцевої Ліги сміху. Зокрема висловили подяку за сприяння у розвитку ліги Запорізькій міській раді.

- Дуже добре, що у Запоріжжі є такі місця та заходи, куди можна прийти посміятися, провести гарно час із друзями. Такі заходи, як Ліга сміху. Приємно бачити, що вона у нас в місті є, та ще й постійно розвивається. Ми зі свого боку гарантуємо підтримку і виділимо кошти на подорож цьогорічного переможця конкурсу на фестиваль Ліги сміху в Одесу. - зазначив заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

Гумористи змагалися у два етапи – представляли свою команду у конкурсі «Полотно» та демонстрували свої акторські здібності у «Театральному конкурсі». В останньому - колективи мали змогу скористатися допомогою зірок всеукраїнської Ліги сміху. Так, на сцену ПК «Дніпроспецсталь» почергово виходили Ігор Ласточкін, Іван Люлєнов, Андрій Зрожевський, Марк Куцевалов та інші.

За результатами змагань до фінального батлу дійшли три команди, де перемогу здобули запоріжці, команда з незвичайною назвою «Електромедоїд».