Запорізькі депутати виділили додаткові кошти для муніципальної аварійної служби та комунального «Запоріжелектротрансу»

27.11.2019 18:00

На сесії Запорізької міської ради розглянули пропозицію щодо збільшення фінансування обох програм. Зокрема задля виплати заробітної плати працівникам.

Нагадаємо, у Запоріжжі реалізується «Програма муніципальної аварійної служби, муніципальної служби з технічного обслуговування систем диспетчеризації ліфтів та «Контакт-центру 15-80», розрахована на 2018-2020 роки.

У 2019 році на утримання аварійної служби передбачені кошти в обсязі 74,4 млн грн, а саме – для забезпечення оперативного усунення аварійних ситуацій у житловому та нежитловому фонді міста.

На сесію міської ради було винесено пропозицію щодо збільшення фінансування муніципальної аварійної служби на 6 млн грн. Додаткові кошти будуть спрямовані, в тому числі, на нарахування та виплату заробітної плати працівників, а також інші витрати, пов’язані з утриманням служб. Зокрема оперативну ліквідацію аварійних ситуацій на об’єктах житлово-комунального господарства.

Також депутати підтримали внесення змін до цільової програми «Забезпечення належної та безперебійної роботи Запорізького комунального підприємства міського електротранспорту «Запоріжелектротранс» на 2018-2021 роки».

Додаткові 25 млн грн цьогоріч у грудні підуть на виплату заробітної плати та розрахунки за електроенергію для «Запоріжелектротрансу», 5 млн грн з яких – кошти, зекономлені у ході реалізації інших завдань програми.