Володимир Буряк: «У Запоріжжі збережуть всі програми, спрямовані на підтримку ветеранів»

28.11.2019 13:19

Наступного року у Запоріжжі збережуть всі міські програми, спрямовані на соціальний захист, медичне обслуговування, підтримку ветеранів. Продовжить місто фінансувати і пільговий проїзд. На цьому сьогодні наголосив міський голова Володимир Буряк під час зустрічі з ветеранським активом, яка відбулась у рамках звітно-виборчої конференції Запорізької міської організації ветеранів.

У Запоріжжі проживають 220 тисяч пенсіонерів. З них понад 175 тисяч входить до складу Запорізької міської організації ветеранів. Вони об’єднані у 7 районних та 219 первинних організацій. Сьогодні Запорізька міська організація ветеранів провела звітно-виборчу конференцію. У рамках заходу представники ветеранського активу зустрілися з міським головою Володимиром Буряком, який взяв участь у конференції.

- Хочу подякувати вам за активну життєву позицію. За те, що ви зробили та продовжуєте робити для Запоріжжя. Адже більшість з того, що зараз є у нашому місті, дійсно зроблено вашими руками, - сказав Володимир Буряк.

Міський голова Володимир Буряк наголосив, що міська влада і далі продовжить реалізацію програм, спрямованих на підтримку ветеранів. Продовжать працювати госпітальне відділення на базі 2-ї міської лікарні, геріатричний стаціонар, палати для ветеранів. Наступного року збережуть і програму безкоштовного відновлення зору для пільгових категорій населення. Не скасовуватимуть і пільговий проїзд.

- Вважаю, що було прийняте правильне рішення щодо відродження у Запоріжжі комунального громадського транспорту. Вже наступного року місто розраховує придбати ще й електробуси, першим з українських міст. Збережемо у бюджеті міста й фінансування пільгового проїзду, - зазначив Володимир Буряк.

Незважаючи на всі проблеми з бюджетом на наступний рік у Запоріжжі збережуть всі програми, спрямовані на підтримку ветеранів, їх соціальний захист, медичне обслуговування. Володимир Буряк наголосив, що це є принциповою позицією міської влади.

Голова Запорізької міської організації ветеранів Віктор Короленко подякував міському голові Володимиру Буряку, міській владі за постійну увагу до проблем ветеранів.

- Важливо, що працює госпітальне відділення для ветеранів, геріатричний стаціонар. Місто не відмовляється від фінансування пільгового проїзду. Ветерани вже оцінили нові тролейбуси, трамваї, автобуси, - заявив Віктор Короленко.