У футбольної школи «Металург» з’явились ще 2 сучасних футбольних майданчика

28.11.2019 13:52

Міська футбольна школа «Металург» отримала ще два сучасних футбольних майданчика. Це стало можливим завдяки підтримці комбінату «Запоріжсталь». Урочисте відкриття відбулося сьогодні на території учбової бази школи «Металург» на вулиці 12 Квітня.

Юні футболісти школи «Металург» вже змогли випробувати сьогодні два нових футбольних майданчика. На їх реконструкцію «Запоріжсталь» виділив 650 тисяч гривень. Привітати вихованців та працівників школи з цією подією прийшли міський голова Володимир Буряк, генеральний директор «Запоріжсталі» Олександр Мироненко.

Міський голова Володимир Буряк відзначив, що завдяки спільним зусиллям міської влади та комбінату «Запоріжсталь» футбольну школу «Металург» вдалося не лише зберегти, вона розвивається.

- Спочатку у школі було близько 500 дітей. Тепер півтори тисячі. Нам вдалося зберегти легендарну футбольну школу, вихованці якої грають у збірній України, багатьох клубах, - зазначив Володимир Буряк.

Міський голова Володимир Буряк нагадав, що також було прийняте рішення створити МФК «Металург», який зараз виступає у Першій лізі.

- Далі все залежатиме від гравців, від їх бажання грати. Але можна сказати, що у запорізького футболу є майбутнє. Свідчення цього – юні вихованці нашої футбольної школи, які знаходяться тут. Впевнений, що у вас попереду великі матчі, велике майбутнє. Чекаємо вас у нашій команді, - сказав Володимир Буряк.

Генеральний директор «Запоріжсталі» Олександр Мироненко наголосив, що підприємство підтримувало та продовжить підтримувати школу «Металург».

- Будемо й надалі допомагати з футбольними полями, формою. Все для того, щоб запорізький «Металург» вийшов на свій попередній рівень. А це, нагадаю, фінал Кубку України, 4 місце у чемпіонаті. Вам є чого прагнути, - зазначив Олександр Мироненко.