В Олександрівському районі вивозять листя

28.11.2019 14:20

У Запоріжжі продовжують вивозити опале листя. Сьогодні роботи розпочали в Олександрівському районі на вулиці Українській. У райадміністрації є план щодо об'єктів, де приберуть листя найближчим часом.

В Олександрівському районі заплановано вивезти 293 т листя, для цього з міського бюджету виділені 400 тис. грн. Сьогодні роботи проводять на вулиці Українській. Тут, як і на інших внутрішньоквартальних дорогах, прибиранням листя займаються підрядники, які уклали договір з Олександрівською райадміністрацією.

Територію вздовж автомобільних доріг взяли на себе працівники комунального підприємства «ЕЛУАШ», зелені зони - «Зеленбуд».

Для першого етапу райадміністрація запланувала прибирання листя на 100 локаціях. Після цього визначать подальші проблемні точки.

Після завантаження в спецтехніку листя везуть на полігон твердих побутових відходів, де і відбувається утилізація.

- Ми поетапно підходимо до збирання опалого листя. Плануємо, що до Нового року вивеземо більшу частину. Повністю ж все листя, виходячи з досвіду попередніх років, нам вдасться вивезти до початку весни. Також паралельно з цією роботою продовжуємо вивозити сухе гілля та сміття зі стихійних звалищ. Намагаємося тримати район у чистоті, - розповів голова Олександрівської районної адміністрації Валерій Мостовий.