У Шевченківському районі встановлять світлофор

28.11.2019 16:15

У Шевченківському районі встановлять ще один світлофор. У Вознесенівському – розпочнуть благоустрій одного з кварталів. У Заводському відремонтують покрівлю одного з будинків. Такі завдання міський голова Володимир Буряк поставив районним адміністраціям, профільним службам під час особистого прийому громадян, який відбувся сьогодні.

Міський голова Володимир Буряк провів черговий особистий прийом громадян. За допомогою звернулися запоріжці, які мешкають у різних районах міста. Серед питань, які піднімалися – встановлення зовнішнього освітлення, благоустрій пішохідного переходу, ремонт покрівель, внутрішньоквартальної дороги та інше.

Так, на перехресті вулиць Фонвізіна та Героїв 55-ї бригади існує небезпечний пішохідний перехід. Багато мешканців бояться ним користуватися, адже автомобілі тут їздять на високій швидкості. До того ж недостатньо на цій ділянці і зовнішнього освітлення.

- Шевченківській районній адміністрації – встановити на цій ділянці світлофор. Збільшити кількість світильників зовнішнього освітлення. Підремонтувати сходи, - зазначив Володимир Буряк.

Світлофор планують встановити наступного року за рахунок бюджетних коштів. Патрульна поліція вже надала інформацію, що згідно з нормами він там може бути встановлений.

В одному з кварталів по проспекту Соборному – вулиці Незалежної України також є питання, які потребують вирішення. Мешканці відзначають, що тут потрібно виконати благоустрій.

- Давайте зробимо перші кроки у цьому напрямку. Буде встановлене зовнішнє освітлення, кронують дерева, видалять аварійні зелені насадження. Також необхідно вирішити питання зі станом внутрішньоквартальної дороги, - сказав Володимир Буряк.

В одному з будинків по вулиці Лізи Чайкіної необхідно відремонтувати покрівлю. Міський голова Володимир Буряк поставив завдання «Запоріжремсервісу» негайно розпочати аварійний ремонт. Вже наступного року передбачити кошти на капітальний ремонт даху.