Школярам розповіли про загрозу наркотиків

28.11.2019 17:55

За ініціативою Шевченківської райадміністрації в рамках боротьби з наркотиками у місті представники районної адміністрації, поліції, закладів охорони здоров’я, районного відділу служби (управління) у справах дітей провели профілактично-інформаційну зустріч з учнями загальноосвітньої школи № 52.

Завідувач сектору культури та спорту районної адміністрації Тетяна Вернігорова попередила про наслідки вживання наркотиків та психотропних речовин, закликала дітей  до здорового способу життя, розповіла про роботу з даного напрямку в районі та відповіла на численні запитання учнів.

Дільничний інспектор ювенальної превенції Шевченківського відділення поліції, майор поліції Ольга Зайкова розповіла про адміністративну та кримінальну відповідальність щодо незаконного виробництва, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання, розповсюдження наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, схиляння до вживання наркотичних засобів.

Педіатр КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги №2» Оксана Слайковська повідомила про загрозу для здоров’я та наслідки вживання наркотичних речовин й алкоголю.