У Запоріжжі в рамках «Битви університетів» відбувся показ короткометражок

29.11.2019 14:00

Це вже шостий за ліком і завершальний етап цьогорічного міського проєкту «Битва університетів». Конкурс короткометражних фільмів, знятих студентами, відбувся в актовій залі головного корпусу національного університету «Запорізька політехніка». Власні доробки презентували чотири виші з-поміж шести заявлених.

Цього разу з перегонів вибули Запорізький інститут економіки та інформаційних технологій, а також Запорізький національний університет.

Решта команд-учасниць потішили глядачів і вболівальників пародіюваннями зіркових виконавців, соціальними роликами та промо власних навчальних закладів.

Оцінювало роботи конкурсне журі - начальник управління по роботі з молоддю та сім'єю департаменту спорту, сім'ї та молоді Запорізької міськради Олексій Савицький та чемпіон Запорізької ліги сміху Євген Лєміш. Очолив склад голова Запорізької міської молодіжної ради Сергій Ільченко.

За підсумками шостого, фінального етапу цьогорічної «Битви університетів» призові місця розподілилися таким чином:

1 місце - Інженерний інститут Запорізького національного університету;

2 місце - Національний університет «Запорізька політехніка»;

3 місце - Запорізький державний медичний університет.

- Під час перегляду стрічок зважали на сценарій, режисуру, а також монтаж. Загалом ми не обмежували учасників у тематиці, щоб вони мали змогу розкрити свій потенціал і талант. Мета заходу – налагодження спілкування між студентами та обміну думками. Цього разу відбулася зустріч акторів, режисерів. Можливо, згодом хтось із них відзніме крутий фільм, який прогримить на весь світ, - розповів начальник управління по роботі з молоддю та сім'єю департаменту спорту, сім'ї та молоді Запорізької міськради Олексій Савицький.

Нагадаємо, попередній – п’ятий - етап «Битви університетів» відбувся 26 листопада. Тоді в актовій залі Запорізького національного університету пройшов показ шоу-програм.

Попереду ж – гала-концерт та урочисте підбиття підсумків. Захід припаде на грудень.