У Комунарському районі відбулась нарада з головами квартальних комітетів

29.11.2019 17:00

Зустріч провела заступниця голови Комунарської райадміністрації Наталія Нікітіна. З головами квартальних комітетів обговорили виконання міської Програми підтримки діяльності органів самоорганізації населення.

Впродовж року голови квартальних комітетів активно співпрацювали з райадміністрацією з виконання власних повноважень, а також з іншими органами виконавчої влади з питань, віднесених до їх компетенції. Зокрема з правоохоронцями, районним військкоматом, адміністраціями шкіл, фіскальною та інспекцією з благоустрою, ветеринарною лікарнею, відділом ведення Держреєстру виборців, районним управлінням соціального захисту населення, службою у справах дітей, а також ПАТ «Запоріжгаз», ТОВ «Вельтум Запоріжжя», КП «Водоканал» та службою «15-80».

Також за останній рік голови квартальних комітетів провели велику роботу з благоустрою територій. За їх ініціативи облаштовані дитячі майданчики, відремонтовані дороги, відновлене освітлення тощо.

На нараді було розглянуто питання щодо активізації роботи з інформування населення – стосовно необхідності уточнення відомостей Держреєстром виборців про виборчі адреси, співпраці зі службою у справах дітей з виявлення сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, утримання території району в належному санітарному стані в зимовий період.

За плідну роботу у справі благоустрою території квартальних комітетів 10 керівників нагороджено цінними подарунками.

Зазначимо, у районі зареєстровано 23 квартальні та 4 будинкових комітети. У 2019 році проведено перевибори 3-х голів квартальних комітетів.