У Запоріжжі відбувся регіональний турнір чемпіонату України з хокею

02.12.2019 13:15

Учні запорізької дитячо-юнацької спортивної школи «Салют» вперше взяли участь у регіональному турнірі чемпіонату України з хокею з шайбою. Вихованці ДЮСШ змагалися за перемогу з однолітками з інших профільних спортивних шкіл сусідніх міст.

Відділення хокею в ДЮСШ «Салют» існує з червня 2018 року. Секцію відвідує понад 100 дітей, і набір триває.

Вперше в історії відділення вихованці взяли участь у регіональному турнірі, який є третім етапом з п'яти в чемпіонаті України з хокею. Кожен етап проходить в одному з міст-учасників, і цього разу прийшла черга Запоріжжя. Гра відбулася на базі ковзанки «Метелиця».

За звання переможця змагалися учасники 2011 - 2012 рокв народження. Від ДЮСШ «Салют» взяли участь відразу дві команди - 2010 р.н. і 2011-2012 р.н.

За підсумками турніру перше місце зайняла команда з Одеси «Морські вовки», друге - учасники з Херсона - «Дніпро», третє місце - «Кривбас» (Кривий Ріг) і «Аврора» (Запоріжжя).

За підсумками всіх регіональних турнірів кращі команди представлять свої міста на фінальній всеукраїнській грі, яка відбудеться навесні наступного року.

Всі учасники запорізького турніру отримали грамоти від представників міської влади.

- Велика подяка всім, хто допомагає розвивати спорт, зокрема дитячий хокей - тренерам, батькам, які підтримують вибір своїх дітей, юним спортсменам за їх працю. Ви всі великі молодці, ви всі переможці, продовжуйте в тому ж дусі, і на вас чекає світле майбутнє, - побажав присутнім заступник міського голови Запоріжжя Анатолій Пустоваров.