Запорізьких рятувальників привітали з професійним святом

14.09.2017 14:25

Сьогодні, 14 вересня, в запорізькому Палаці культури імені Шевченка відбулися урочисті збори з нагоди Дня рятувальника, який відзначається в Україні 17 вересня. Привітати рятувальників приїхали представники обласної та міської влади.

Начальник Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Запорізькій області генерал-майор служби цивільного захисту Олексій Лепський привітав своїх колег, подякував за відмінну роботу і підкреслив, що щохвилинна готовність рятувальників прийти на допомогу заслуговує найвищої суспільної поваги. На святі представники міської та обласної влади вручили Почесні грамоти та Подяки кращим представникам відомства, також в цей день рятувальники отримали внутрішньовідомчі нагороди.

Вручаючи Почесні грамоти виконавчого комітету Запорізької міської ради, заступник міського голови Валерій Еделєв відзначив самовіддану роботу рятувальників цього спекотного літа, коли підвищена пожежна небезпека не знижувалася більше двох місяців, і подякував усім рятувальним службам від імені міської влади.

Також присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять рятувальників, які загинули, виконуючи свій обов'язок, під час техногенних та природних катастроф, масштабних пожеж і в зоні проведення АТО.