Запорізькі комунальні служби відзвітували про готовність до зими та презентували спецтехніку

03.12.2019 16:00

Перевірити стан снігоприбиральної техніки приїхали представники місцевої влади. Спеціалісти КП «ЕЛУАШ» розповіли про ступінь готовності техніки до зимової негоди. На сьогодні на балансі комунального підприємства перебуває 92 одиниці техніки. Також є нормативні запаси палива та посипного матеріалу на найближчі 30 днів.

Відсьогодні зима у Запоріжжі повністю вступила у свої права і принесла вночі 3 грудня перший сніг. Комунальники вночі ліквідували наслідки негоди, а зранку провели презентацію сезонної техніки, якою користуватимуться під час несприятливих зимових погодних умов.

- У нас універсальна техніка, якою ми користуємося і влітку, і взимку. Наразі вона повністю переобладнана під роботу у холодний сезон. На деяких машинах ми оновили деталі та замінили кузови. Також проведено капітальний ремонт грейдера, що використовується для розчищення траси М-18, а також дороги на селище Тепличне, - розповів заступник міського голови Запоріжжя Володимир Волобуєв.

Загалом у користуванні КП «ЕЛУАШ» нині 92 одиниці техніки, у числі якої є поливомийки з щітками, піскорозкидувачі, міні-навантажувачі, фронтальні навантажувачі, самоскиди тощо. Наразі у наявності нормативна кількість паливних та посипних матеріалів, яких вистачить до кінця поточного року.