У Запоріжжі відбулося засідання міської Молодіжної ради

15.09.2017 10:55

14 вересня в великій залі Запорізької міської ради відбулося засідання міської молодіжної ради. Серед питань, які обговорювали молодіжні депутати - звіт про роботу Молодіжної ради за літній період, підведення підсумків «ZobiFesta», грантова діяльність і проект бюджету на молодіжні заходи на 2018 рік.

Як розповів начальник управління по роботі з сім'єю та молоддю департаменту спорту, сім'ї та молоді Олексій Савицький, міська влада дуже тісно співпрацює з молоддю міста.

- Півроку тому ми оголосили про початок прийому проектів від молодіжних лідерів Запоріжжя. Всі ці проекти будуть реалізовані. Ми провели зустрічі з усіма активістами, обговорили бюджети майбутніх заходів. Так, в цьому році бюджет виросте, але виросте за рахунок того, що заходи, які ми запланували, переходять на новий рівень організації, - зазначив Олексій Савицький.

Також під час сесії молодіжної ради обговорювалася співпраця молодіжних лідерів з уповноваженими органами влади, які працюють над реалізацією стратегії розвитку IT-сфери. Директор КП «Центр управління інформаційними технологіями» Юрій Орєшкін розповів, в яких напрямках працює міська влада для розвитку IT-сфери.