Міський голова Володимир Буряк бере участь у щорічному форумі «YES» в Києві

14.09.2017 10:30

Міський голова Володимир Буряк візьме участь у Щорічній зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії (YES), яка сьогодні починає свою роботу в Києві.

З 14 по 16 вересня в Києві проходить Щорічна зустріч Ялтинської Європейської Стратегії (YES). Її тема цього року «Чи став світ новим? І що це означає для України? ». У заході візьмуть участь понад 350 політиків, дипломатів, підприємців, регіональних діячів, громадських активістів та експертів не тільки з України, але й більш ніж з тридцяти країн світу. На зустріч запрошені й керівники нашої країни.

За інформацією організаторів, дискусії будуть присвячені змінам та реформам, що відбуваються в Україні і так далі. В рамках заходу пройдуть Форум регіональних державних службовців і Форум молодих лідерів. Серед учасників сто представників регіональної виконавчої влади, депутатів місцевих рад, громадських активістів, 105 студентів та молодих лідерів з усіх регіонів України.

Учасники зустрічі матимуть можливість не тільки взяти участь в офіційних заходах, а й обговорити в неформальній обстановці важливі для них питання розвитку країни та окремих регіонів, міст, ознайомитися з європейським і українським досвідом роботи в різних сферах.