У Запоріжжі привітали військових зі святом

05.12.2019 15:00

6 грудня в Україні відзначають День Збройних Сил України. Різноманітні заходи проходять по всій країні, у тому числі й у Запоріжжі. Напередодні свята у театрі ім. Магара відбувся урочистий захід. Військових привітали міський голова Володимир Буряк, представники обласної влади.

День Збройних Сил України – одне з найбільш важливих свят нашої держави. Адже сьогодні саме військові захищають незалежність та територіальну цілісність нашої держави. Багато хто з них зараз знаходиться на передовій.

Урочистий захід, присвячений Дню Збройних Сил України, пройшов сьогодні у театрі ім. Магара. Серед запрошених військовослужбовці, ветерани АТО/ООС, волонтери. У заході взяли участь представники обласної та міської влади. До присутніх звернувся міський голова Володимир Буряк.

Міський голова наголосив, що саме завдяки військовим Запоріжжя сьогодні має можливість працювати, розвиватися. У свою чергу місто, громада намагаються допомагати Збройним Силам України.

- У місті діють соціальні програми, спрямовані на допомогу ветеранам АТО, інвалідам війни, членам сімей загиблим. Реалізується програма шефської допомоги військовим. Все це не такі вже й великі гроші, але це внесок від щирого серця від запорізької громади. За те, що ви робили, робите сьогодні та робитимете завтра, - сказав Володимир Буряк.

Під час заходу військовослужбовців нагородили Почесними грамотами, Подяками Запорізької обласної державної адміністрації, Запорізької обласної ради, Запорізької міської ради.