Міська влада відзначила вихованців секції вітрильного спорту Запорізького яхт-клубу

05.12.2019 17:55

У стінах Запорізької міської ради відбулось нагородження вихованців секції вітрильного спорту Запорізького міського яхт-клубу, які стали призерами та чемпіонами чемпіонатів України. Юних спортсменів нагородили дипломами та подарували спортивні костюми.

Зустріч у неформальній атмосфері відбулася в кабінеті заступника міського голови Запоріжжя Анатолія Пустоварова. Спортсмени та їхні тренери обговорили з представником місцевої влади свої плани та успіхи.

Цього року двоє спортсменів секції вітрильного спорту посіли перше місце, ще двоє – третє місце у чемпіонаті України в класі «470». Двоє спортсменів у складі програми «мікс» посіли третє місце в чемпіонаті України в олімпійських номерах програми та перше місце в чемпіонаті України в олімпійських номерах програми серед юніорів.

Усі юні спортсмени отримали листи подяки від міської влади та спортивні костюми з емблемою міста.

- Спорт на воді достатньо дорогий, але, незважаючи на це, ми створили умови та зосередилися на яхт-клубі, який ми розвиваємо. Завдяки тренерам, небайдужим запоріжцям, продовжуємо розбудовувати секцію вітрильного спорту, працюємо з молоддю. Продовжуємо боротьбу за призові місця, ще маємо надію на Олімпійскі ігри, і, звичайно, будемо готуватися до нового спортивного сезону. Бажаємо спортсменам натхнення та розвитку, - сказав заступник міського голови Запоріжжя Анатолій Пустоваров.