Електронний квиток та сторінка в Instagram – Володимир Буряк відповів на запитання запорізької молоді

05.12.2019 17:54

Введення електронного квитка у громадському транспорті у Запоріжжі. Розвиток запорізької медицини. Професійні та особисті якості, які повинна мати молода людина. Можливість появи в Instagram. Ці та інші питання міський голова Володимир Буряк обговорив з представниками запорізької молоді.

5 та 6 грудня у Запоріжжі проходить масштабний молодіжний форум «Погляд у ХХІІ сторіччя». Протягом 2 днів представники запорізької молоді зможуть взяти участь у панельних дискусіях, послухати виступи відомих спікерів, які представлятимуть різні сфери.

Молодіжний форум сьогодні розпочав роботу у міському Туристичному інформаційному центрі. У відкритті заходу взяв участь міський голова Володимир Буряк, який прийшов поспілкуватися з запорізькою молоддю.

- Завжди важливо дивитися вперед, якими будуть наше місто, наша країна через деякий час. Запорізька молодь дуже активна. Важливо, що Запоріжжя зараз вийшло на дещо вищий рівень у питаннях підтримки молоді. Збільшене фінансування міських молодіжних програм, воно склало понад 19 мільйонів гривень. Проводимо різноманітні фестивалі. Нещодавно відбувся конкурс стартапів, - зазначив Володимир Буряк.

Відзначимо, у Запоріжжі діє міська програма матеріальної підтримки обдарованої молоді. Міський голова Володимир Буряк вручив сьогодні частині лауреатів сертифікати премій для обдарованої молоді за успіхи у навчанні, творчості, спорті.

Представники запорізької молоді змогли поспілкуватися з міським головою, розпитати про те, що їх цікавить. Зокрема вони стосувалися введення електронного квитка у громадському транспорті. Володимир Буряк повідомив, що підготовча робота у цьому напрямку продовжується. Наступного року планується розпочати його впровадження. Спочатку у комунальному транспорті.

Під час спілкування молоді запоріжці також запропонували Володимиру Буряку створити власну сторінку у соціальній мережі Instagram. Міський голова пообіцяв поміркувати над такою пропозицією.