Організація «Союз ветеранів та інвалідів Чорнобиля» Дніпровського району відзначає ювілей

15.09.2017 15:15

25 років від дня створення сьогодні святкує громадська організація «Союз ветеранів та інвалідів Чорнобиля» Дніпровського району. Урочистий захід, присвячений цій події, відбувся в ПК «Металургів».

Привітати ліквідаторів і тих, хто постраждав від аварії на Чорнобильській АЕС прийшов голова районної адміністрації міської ради по Дніпровському району Костянтин Онода.

- Багато є організацій, вони створювалися в різний час і для різних цілей. Але Дніпровська організація - це люди, які завоювали повагу і довіру запорожців. Вони пожертвували своїм здоров'ям заради нашого майбутнього, майбутнього всієї країни. Це справжні герої нашого часу, - зазначив Костянтин Онода.

Також голова Дніпровської районної адміністрації підкреслив, що міська влада завжди надавала і продовжує надавати всіляку підтримку ветеранам і сім'ям, постраждалим від Чорнобильської аварії. У місті діє ряд програм, спрямованих на соціальну підтримку чорнобильців. Також, в пам'ять про подвиг ліквідаторів в місті буде встановлено пам’ятник.

Подарунком для учасників і гостей заходу став святковий концерт, який підготували творчі колективи Запоріжжя.