У Запоріжжі готують системи електропостачання до зимового періоду

06.12.2019 13:54

У малій залі Запорізької міської ради відбулась нарада, присвячена підготовці до зими. Обговорювались питання роботи систем електропостачання в зв’язку з холодною погодою та збільшенням підключеного обладнання.

Як зазначив заступник міського голови Володимир Волобуєв, виникла необхідність оговорити ці питання, оскільки зросла кількість заявок на контакт-центр «15-80» та звернень до міського голови Володимира Буряка. Тому необхідно з’ясувати нинішній стан справ та те, яку допомогу міська влада може надати підприємствам електропостачання.

У нараді взяли участь фахівці КП «Запоріжміськсвітло», департаменту житлово-комунального господарства Запорізької міської ради та структурного підрозділу «Запоріжжяобленерго» - «Запорізькі міські електричні мережі».

В ході обговорення учасники наради прийняли рішення посилити комунікацію між міською владою та підрозділами, які постачають електроенергію, зокрема в плані надання на договірних відносинах додаткової техніки та фахівців для швидкої ліквідації аварійних ситуацій.

- Є розуміння, що техніки «Запоріжжяобленерго» недостатньо для ліквідації всіх аварійних ситуацій, тому ми надаватимемо допомогу в вигляді наявної техніки комунальних підприємств. Також запропонували переглянути систему інформування споживачів, щоб вони отримували повну інформацію про планові та аварійні відключення. Найголовніше - є взаєморозуміння з керівництвом «Запоріжжяобленерго» та його структурними підрозділами, тож намагатимемось спільними зусиллями забезпечити найбільш комфортні умови для мешканців Запоріжжя, - зазначив Володимир Волобуєв.