На вулицях Запоріжжя з’являються інформаційні стенди

09.12.2019 16:50

Перші три інфостенди встановили біля ТЦ «Україна», по вулиці Академіка Чабаненка біля бібліотеки та на території соцміста - на перетині проспектів Металургів та Соборного.

Проєкт «Інформаційні стенди» реалізовано Туристичним інформаційним центром Запоріжжя в рамках конкурсу соціальних ініціатив «Ми - це місто».  Він передбачає встановлення  інформаційних показчиків на вулицях Запоріжжя.

На зручних та функціональних стендах розміщуватимуть афіші, які інформуватимуть запоріжців про актуальні події культурного життя міста. На покажчиках також встановлені географічні вказівники з напрямками руху та позначенням вулиць.

Як зазначають автори проєкту, така ідея реалізована з метою популяризації туристичних атракцій та мистецьких подій. Яскраві афіші зі зрозумілими показчиками стануть гармонійним доповненням системи туристичної навігації.

- Ми розуміємо, що зараз все сучасне, вся інформація в інтернеті, в соцмережах. Але щоразу, коли ми проводимо фестивалі, отримуємо фідбек від жителів міста – що десь не знали, десь не почули. Тож ми повинні робити так, щоб інформація, в різних її виглядах, доходила до кожного з членів нашого суспільства. І ці стенди – один із таких способів, - розповіла начальниця управління туризму департаменту культури і туризму Запорізької міської ради Катерина Сімонова.

Анонси найбільш актуальних культурних заходів, концертів і фестивалів, а також інформація про історичні пам’ятки Запоріжжя буде доступною для гостей і містян. Стенди розташовані на найбільш жвавих, туристично привабливих локаціях. Крім того, програма дозволить розповідати про креативні дитячі та молодіжні заходи, соціальні ініціативи, нові туристичні пропозиції і маршрути.

Під час першого етапу реалізації проєкту було встановлено 3 конструкції інфостендів, які розташувалися за адресами:

  • пр. Соборний, 147 (майданчик поруч з ТЦ “Україна”);
  • вул. Академіка Чабаненка - пр. Соборний (поруч з бібліотекою);
  • пр. Соборний - пр. Металургів (перетин вулиць).