У Заводському районі борються з рекламою наркотиків

13.12.2019 13:20

У Запоріжжі продовжують замальовувати рекламу наркотичних засобів на будинках. Чергову акцію провели в Заводському районі міста. На рейд вийшли небайдужі запоріжці та представники молодіжного активу заводів. Найініціативнішими виявилися представники Запорізького титаномагнієвого комбінату.

Чергова акція пройшла в центрі Заводського району. Активісти зафарбували майже 90 написів з рекламою наркотиків. Цього разу до боротьби долучилися близько 20 запоріжців. Вони прийшли на акцію не з порожніми руками – принесли білу фарбу.

Подібні заходи відбуваються регулярно з початку року. Вони принесли свої результати. За словами представників Заводської райадміністрації, які є організаторами акції – був період, коли в районі не було видно жодного напису. Однак з часом вони знову з’явились. Втім учасники акції не втрачають оптимізму та збираються й надалі боротися з рекламою наркотиків на фасадах будинків.

- Робимо це для того, щоб якомога менше людей могли скористатися цією рекламою. Можливо, ми збережемо когось від цієї згубної звички. Адже коли менше таких спокус, не підживлюється інтерес спробувати ці небезпечні речовини, - розповіла головний спеціаліст організаційного відділу Заводської районної адміністрації Ірина Шаповал.