На бульварі Шевченка створять новорічне містечко з яскравими фотозонами

16.12.2019 14:05

Святкові новорічні та різдвяні заходи у Запоріжжі розпочнуться 19 грудня. Цього року у нашому місті створять кілька новорічних локацій. Найбільш мальовнича – на бульварі Шевченка, де буде своєрідне новорічне містечко з сучасною ілюмінацією, яскравими фотозонами. Про це повідомив сьогодні на засіданні виконавчого комітету міський голова Володимир Буряк.

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету Запорізької міської ради, яке пройшло під керівництвом міського голови Володимира Буряка. Більшість питань стосувалися погодження проєктів бюджетних програм на 2020 рік, які планується затвердити на черговій сесії міської ради 18 грудня.

На початку засідання міський голова коротко зупинився на запланованих новорічних та різдвяних заходах, які пройдуть у Запоріжжі. Зокрема 19 грудня відбудеться відкриття головної міської ялинки на площі Маяковського.

- На площі Маяковського працюватиме будиночок Святого Миколая. На площі Фестивальній, окрім традиційних заходів, працюватиме ковзанка, на відкриття якої місто дало згоду. Допомагаємо в підготовці до проведення інших заходів на площі Фестивальній, зокрема надаємо техніку комунальних підприємств, - сказав Володимир Буряк.

Окрім площі Маяковського та площі Фестивальної, у Запоріжжі буде створено ще один яскравий новорічний об’єкт, який цього року зазнає значних змін.

- Це буде новорічне містечко на бульварі Шевченка. Тут буде сучасна ілюмінація, створено нові яскраві фотозони, - зазначив Володимир Буряк.

Міський голова Володимир Буряк прокоментував заплановані заходи на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».