У Запоріжжі вихованців дитячого будинку «Надія» привітали з новорічними святами

17.12.2019 15:55

У Запоріжжі вже стало доброю традицією напередодні новорічно-різдвяних свят вітати маленьких запоріжців, особливо тих, хто потребує соціальної підтримки. Вчора, 16 грудня, напередодні улюбленого свята дітлахів - Дня Святого Миколая, який відкриває цілу низку новорічних урочистостей, подарунки і солодощі отримали вихованці Православного дитячого будинку «Надія».

Для гостей вихованці дитячого будинку підготували виступи з віршами, а також невеличку театралізовану лялькову виставу з закликом робити добро.

З новорічними та різдвяними святами присутніх привітав заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

- Ви всі дуже гарні й талановиті. У вас обов’язково все вдасться, втім не забувайте чемно поводитися, бути слухняними і старанно вчитися. Найголовніше - не впадати у відчай, адже в житті всім негараздам можна зарадити милосердям і добром. В майбутньому, коли виростете, створите власні гармонійні, міцні родини. Хай поруч з вами завжди будуть люди, готові прийти на допомогу. Бажаю вам любові, добра, взаємоповаги та радості. З прийдешніми святами! - зазначив Анатолій Пустоваров.

Зазначимо, православний дитячий будинок «Надія» - недержавна установа, яка існує за рахунок благодійних пожертвувань. За 17 років дитячий будинок надав допомогу більше 500 дітям з сімей, які опинилися в складній життєвій ситуації. Сьогодні в закладі мешкають 17 дітей із Запоріжжя та області віком від 5 до 16 років.