У сквері Театральному встановлюють головну ялинку Олександрівського району

17.12.2019 16:20

Сьогодні, 17 грудня, в оновленому сквері Олександрівського району почали монтувати новорічну ялинку. Раніше ця конструкція прикрашала територію поблизу торговельного центру «Сity Mall».

Наразі вже повністю змонтовано 12-метровий каркас, продовжується монтаж зеленого покриття у вигляді хвої. Завдяки використанню такої штучної ялинки, стверджують представники Олександрівської райадміністрації, вдалось зберегти близько 140 живих дерев.

Прикрасять новорічну інсталяцію 66-метровою світловою гірляндою та різноманітними новорічними іграшками – їх загалом буде близько 70. Урочисте відкриття районної ялинки відбудеться 19 грудня. Паралельно працюватиме і локація з 4-хметровою живою ялинкою в Олександрівському сквері, її прикрасять дитячими поробками.

- Не випадково ми вирішили розмістити головну ялинку в Театральному сквері. Наразі – це одне з центральних місць для відпочинку у нашому районі. Тут постійно гуляють батьки з дітьми, також поряд розташований театр. Тож святковий настрій жителям та гостям міста, що побувають тут, гарантовано. Єдине – дуже хочеться, щоб до ялинки, та й загалом до скверу, люди ставились більш бережливо, - зазначив голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району Валерій Мостовий.

Нагадаємо, сквер Театральний після реконструкції для запоріжців відкрили у вересні минулого року. Тут обладнали систему поливу, встановили лавки для сидіння, облаштували газони й висадили кущі. Також прикрасили територію відпочинку стилізованими ліхтарями та тематичним артоб’єктами.