Запорізьких дітей пільгових категорій привітали з Днем Святого Миколая

19.12.2019 16:05

У Запоріжжі дітей пільгових категорій привітали зі святом цікавим мультфільмом. Безкоштовний показ стрічки відбувся у кінотеатрі ім. Довженка. Свято відвідали понад 300 дітей з батьками чи опікунами. Після перегляду мультфільму їх очікували солодкі подарунки.

Кожен рік до Дня Святого Миколая міська влада організовує святкові заходи з подарунками для дітей пільгових категорій. Сьогодні на свято у кінотеатр ім. Довженка прийшли діти з багатодітних сімей, діти-сироти, або ж позбавлені батьківського піклування, діти бійців АТО, діти, що опинились в складних життєвих обставинах. Вони переглянули мультфільм-прем’єру «Мослі».

Захід організовано управлінням по роботі з молоддю та сім’єю Запорізької міської ради.

Ще одне свято для дітей пільгових категорій відбулось у ПК «Орбіта». Таким чином з Днем Святого Миколая привітали сьогодні 745 хлопців та дівчат.

- У кожної дитини має бути справжнє дитинство – з новорічною казкою та подарунками. Тому від імені громади міська влада продовжує охоплювати дітей соціально незахищених категорій. За ці передсвяткові дні ми привітаємо більш ніж 4 тисячі дітей – кожен отримає подарунок та свято. Це і безкоштовний показ мультфільму, і новорічна вистава-казка, і циркові номери. Жодна сім’я не повинна залишитись без подарунків та без свят, - зазначив заступник міського голови Анатолій Пустоваров.