Діти соціально незахищених категорій відвідали новорічну виставу

19.12.2019 17:35

Новорічний марафон розваг та привітань набирає обертів. Сьогодні, у День Святого Миколая, дітлахів пільгових категорій вітали у кіноконцертному залі імені Довженка. Втім, цим не обмежилися і продовжили святкування у міському палаці культури «Орбіта». Тут відбувся показ новорічної вистави. Загалом піднесеного настрою додали майже 750 маленьким запоріжцям.

Серед запрошених – діти-сироти, з багатодітних родин, а також ті, котрих виховують метері-героїні (жінки, які опікуються п’ятьма і більше неповнолітніми), а також діти учасників АТО та ООС.

Перед початком вистави присутніх привітав начальник управління по роботі з молоддю та сім’єю департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради Олексій Савицький.

- Дуже гарно, що такі заходи у пріоритеті міської влади. Вони проводяться щорічно і вже стали гарною традицією. Ми щоразу розширюємо коло залучених до таких акцій осіб. От цього року спромоглися охопити на 20-25% більше неповнолітніх і подарувати їм яскраві враження, - розповів Олексій Савицький.

Всі запрошені дітлахи також отримали у подарунок солодощі.

Нагадаємо, святкові заходи для дітей пільгових категорій стартували 16 грудня. Тоді подарунки та солодощі отримали вихованці Православного дитячого будинку «Надія».