Маленьким запоріжцям презентували казкову виставу «Перлина Сходу»

19.12.2019 18:35

Захід відбувся в міському палаці дитячої та юнацької творчості. На честь Дня Святого Миколая місцеві творчі колективи підготували виставу для маленьких запоріжців із числа дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та дітей, які опинились в складних життєвих обставинах.

Справжній новорічній настрій панував ще в холі палацу. Малечу та їх сім’ї артисти зустрічали вже на вході – кожен мав змогу не лише сфотографуватись із Святим Миколаєм, а й розповісти йому про свої найпотаємніші побажання й отримати солодкий подарунок до свята.

Далі дітлахів запросили до зали, де усі присутні змогли поринути в атмосферу казкового Далекого Сходу. Колектив палацу дитячої та юнацької творчості підготував для гостей оригінальну виставу, де добре відомі усім персонажі – Синдбад, Шахерезада, Аладін та Жасмін намагалися відшукати та вперше в житті побачити сніг.

Загалом на виставі побувало 340 дітей, кожен з них отримав не лише чудовий новорічний настрій, а й солодкі подарунки до свят. Подібні заходи реалізуються в межах міської програми «Діти Запоріжжя», завдяки якій до кінця року заплановано привітати близько 800 дітлахів.

- За дорученням міського голови ми охоплюємо привітанням усю нашу запорізьку малечу, яка опинилась у складних життєвих обставинах. Усі наші міські заклади культури до свят готують власні вистави, тож ми маємо змогу урізноманітнити дозвілля дітлахів напередодні новорічних свят. Сьогодні творчий колектив палацу також підготував дуже цікаву програму, ми в свою чергу, вручили солодкі подарунки. Адже кожна дитина має право рости в атмосфері любові та постійно відчувати піклування зі сторони дорослих, зокрема й зі сторони міста, - зазначив заступник міського голови Запоріжжя Анатолій Пустоваров.