У Запоріжжі нагородили переможців змагань між університетами

20.12.2019 11:00

Управління по роботі з сім’єю та молоддю департаменту спорту, сім'ї та молоді Запорізької міськради підбило підсумки конкурсу «Битва університетів 2019». Студентські змагання у Запоріжжі проводять вже третій рік поспіль, цього разу проявляли себе 5 місцевих вишів: медичний, класичний приватний та національний університети, а також Запорізька політехніка та Запорізький інститут економіки та інформаційних технологій.

«Битва університетів» включала в себе 6 етапів. Студенти демонстрували свої інтелектуальні здібності, змагались у гуморі, спорті, кіномистецтві та створювали справжні шоупрограми.

Загалом участь у конкурсі взяли понад 1000 активних студентів Запоріжжя. Учасники, що посіли 1, 2 та 3 місця протягом усіх етапів проєкту, на феєричній WINTER UNITED PARTY були нагороджені цінними подарунками – навушниками, фітнес-трекерами, білетами у кіно тощо.

- У нас не було мети обрати найкращий виш. Ми просто хотіли вчергове згуртувати студентську молодь міста, аби вони мали змогу роззнайомитись між собою, розказати про свої навчальні заклади. У нас жоден університет не залишився без номінації, тому що дійсно всі учасники демонстрували досить високий рівень, - розповів начальник управління по роботі з молоддю та сім'єю департаменту спорту, сім'ї та молоді Запорізької міськради Олексій Савицький.