Запоріжців запрошують до новорічного містечка на бульварі Шевченка

20.12.2019 11:10

«Ведмедик», «Ялинки», «Сніговик Олаф», «Фонтан з янголами». Це та багато іншого чекає запоріжців на бульварі Шевченка. З учорашнього дня тут запрацювало новорічне містечко з сучасною ілюмінацією. Кожного вечора під час новорічних та різдвяних свят містяни зможуть тут прогулятися, помилуватися сучасним ілюмінаційним містечком, зрештою сфотографуватися.

З 19 грудня у нашому місті розпочалися новорічні заходи. Однією з окрас святкового Запоріжжя цього року стало новорічне містечко на бульварі Шевченка. Вперше тут створено сучасні новорічні інсталяції з яскравою ілюмінацією. Запоріжці вже відзначили, що у порівнянні з минулими роками новорічний бульвар Шевченка змінився на краще.

Тут встановлено справжню новорічну арку зі світлодіодних гірлянд. Є яскраві світлодіодні декорації «Ведмедик», «Ялинки», «Сніговик Олаф», «Ялинкові іграшки». Вони вже полюбилися дітлахам. Окрасою новорічного містечка є і світлодинамічна конструкція «Фонтан з янголами».

Кожен день ввечері у період новорічних та різдвяних свят тут звучатиме музика. Можна буде спробувати гарячі напої та смаколики. Також кожен бажаючий зможе сфотографуватися.

Новорічне містечко на бульварі Шевченка вдалося створити за рахунок коштів бюджету міста. Запрошуємо запоріжців відвідати його у святкові дні, щоб перейнятися новорічним настроєм.

Початок новорічних та різдвяних заходів на своїй сторінці прокоментував міський голова Володимир Буряк.