Дітей, що потребують соціальної підтримки, привітають із новорічними святами

20.12.2019 15:54

Напередодні новорічних свят проводиться низка заходів для дітей, які потребують особливої уваги та підтримки - це діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з сімей загиблих в зоні АТО, діти з інвалідністю, з багатодітних та інших сімей.

19 грудня з нагоди Дня Святого Миколая понад 200 дітей з інвалідністю, які не виходять за межі житла, відвідали вдома та вручили солодкі подарунки.

21 грудня 1200 дітей пільгових категорій відвідають новорічне свято в Запорізькому державному цирку. Для малечі підготують виставу та солодкі подарунки. Ще 1300 дітей відвідають святкові вистави у палацах культури міста.

Пройдуть святкові заходи й у відділеннях комплексної реабілітації дітей з інвалідністю Запорізького міського територіального центру соціального обслуговування, у Запорізькому міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Загалом, цього року на проведення новорічних свят для дітей, які потребують соціальної підтримки, з міського бюджету виділено понад 200 тисяч гривень.