Підприємство «Наше місто» ремонтує житловий фонд

20.12.2019 16:35

Комунальне підприємство «Наше місто» продовжує ремонтувати житловий фонд, хоча мешканці мають борги за надані послуги. Сьогодні ремонтні роботи проводять за адресою бул. Гвардійський, 134, який знаходиться на утриманні підприємства.

Цьому будинку майже 70 років, і справжнього ремонту тут не було кілька десятиліть. Серед найпроблемніших питань - стан комунікацій та покрівлі. Саме з них і почалися ремонтні роботи.

Уже кілька днів працівники підприємства «Наше місто» займаються заміною трубопроводу, закладкою ніш і ремонтом покрівлі.

Роботи виконують попри чотиримісячну заборгованість мешканців - 97 тисяч гривень. Керівництво КП «Наше місто» сподівається, що в майбутньому ситуація зміниться.

- Гадаю, ми 2 далі продовжимо виконувати ці роботи, жителі це побачать і будуть оплачувати. На наступний рік теж вже є плани на цей дім - хочемо замінити труби холодного водопостачання. Сподіваємося, що спільними зусиллями нам вдасться втілити наміри в життя. Коли заборгованість зменшиться, підуть роботи не тільки аварійного характеру, а й планові - такі як косметичний ремонт в під'їздах, поліпшення стану покрівлі, комунікацій, - розповів генеральний директор комунального підприємства «Наше місто» Андрій Леонтьєв.

Також він розповів, що підприємство укомплектувало новий відділ майстрами, які виконують ремонт житлового фонду. Перелік надаваних послуг постійно розширюється. За словами керівництва КП, вони вже готові надавати послуги підряду для жителів ОСББ.