У всіх районах міста засяяли новорічні ялинки

20.12.2019 17:10

У Запоріжжі запалили вогні на новорічних ялинках у кожному районі міста. Події відбувались у святковій атмосфері – зі Святим Миколаєм, піснями та танцями. На відкриття ялинок зібралися сотні жителів районів.

Так, у Шевченківському районі святкова ялинка встановлена в парку ім. академіка Клімова. З вітальними словами до присутніх звернувся голова районної адміністрації Федір Маєр. Він побажав малечі здійснення найзаповітніших мрій та отримання гарних подарунків, а всім дорослим висловив побажання достатку, щастя, благополуччя у родинах та віри у процвітаюче майбутнє.

Діти співали пісні, брали участь у конкурсах, водили хороводи, а на завершення отримали подарунки.

У Хортицькому районі міста ялинку відкривали з театралізованим дійством за участі вихованців Центру естетичного виховання. Малеча брала активну участь в конкурсах, міні-іграх, водила хороводи та співала новорічні пісні. До прикрашання ялинки долучилися і маленькі хортичани, які виготовили ялинкові іграшки у вигляді подарункових пакунків. Присутніх вітав зі святами голова районної адміністрації Олександр Пшеничний.

У Дніпровському районі ялинку урочисто відкрили в парку ім. Івана Гутніка-Залужного. Концертну програму присутнім подарували учні та вчителі запорізької спеціалізованої школи №100, які виконали пісні про Новий рік та свято Святого Миколая. Ведучі розважали віршами та створювали гарний настрій. Всі діти отримали святкові подарунки.

Ялинки будуть прикрашати всі райони до кінця новорічних свят.