У Запорізькому цирку влаштували новорічне шоу для дітей соціально незахищених категорій

21.12.2019 12:27

Сьогодні, 21 грудня, у приміщенні Запорізького цирку презентували новорічну шоупрограму. Захід мала змогу безкоштовно відвідати малеча з числа дітей-сиріт, з інвалідністю, позбавлених батьківського піклування, дітей із сімей загиблих у зоні АТО, з багатодітних та малозабезпечених сімей.

Загалом новорічне свято у цирку відвідали 1200 дітей вказаних категорій. Для малечі підготували яскраву новорічну програму зі світловим шоу та улюбленими казковими персонажами. Розважали глядачів місцеві актори, еквілібристи, хореографічні та музичні колективи. Також кожен з дітлахів отримав солодкі подарунки. Із прийдешніми святами малечу привітав заступник міського голови Запоріжжя Анатолій Пустоваров.

- Ми дуже радіємо, коли ви посміхаєтесь. Тому, особливо напередодні новорічних свят, намагаємося підготувати для вас якнайбільше сюрпризів. Кожен з міських палаців культури підготував своє особливе шоу, а сьогодні і Запорізький цирк показав своєю виставою високий рівень. Дуже дякую артистам за їх шоу, і за те, що подарували малечі казкову новорічну атмосферу і підняли їм настрій напередодні Нового року, - зазначив Анатолій Пустоваров.

Нагадаємо, 19 грудня з нагоди Дня Святого Миколая понад 200 дітей з інвалідністю, які не виходять за межі житла, провідали вдома та вручили солодкі подарунки. Ще 1300 дітей відвідають святкові вистави у палацах культури міста. Пройдуть святкові заходи й у відділеннях комплексної реабілітації дітей з інвалідністю Запорізького міського територіального центру соціального обслуговування, у Запорізькому міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Загалом цього року на проведення новорічних свят для дітей, які потребують соціальної підтримки, з міського бюджету виділено понад 200 тисяч гривень.