Невідомі пошкодили лавки та урни в парку Гагаріна

23.12.2019 17:55

Як повідомляє районна адміністрація Запорізької міської ради по Комунарському району, цими вихідними невідомі особи здійснили хуліганські дії — пошкодили дві лавки та урну у парку ім. Ю. Гагаріна.

За дорученням міського голови Володимира Буряка в кожному районі міста облаштовують зони відпочинку містян. Парк ім. Ю. Гагаріна - улюблене місце дозвілля мешканців Комунарського району. В теплі сонячні дні там збираються до 5 тисяч відвідувачів, а літні люди влаштовують танці на облаштованому майданчику.

Однак не всім подобається відпочивати в сучасному цікавому парку - вандали ламають і знищують усе, що зроблено для комфортного відпочинку. Суботній випадок - не єдиний. Загалом протягом року, поки тривала третя черга реконструкції, невідомі пошкодили 26 лавок та 41 урну.

Комунарська районна адміністрація звертається до мешканців району, які стали свідками випадків вандалізму в парку, з проханням викликати правоохоронні органи або повідомляти до районної адміністрації. Жителів Запоріжжя закликають берегти рідне місто, цінувати працю міських служб та не руйнувати те, що створюється для привабливості та затишку.