Канадський проєкт ПРОМІС відзначив Запоріжжя

24.12.2019 12:58

Місто Запоріжжя отримало Відзнаку проєкту ПРОМІС, що впроваджується в Україні Федерацією канадських муніципалітетів, як місто-партнер з кращими практиками підтримки бізнесу. Загалом на участь були заявлені 16 міст з 4-х областей України (Вінницької, Івано-Франківської, Полтавської, Запорізької).

Цьогоріч у грудні відбулося засідання Спостережної ради Проєкту ПРОМІС, де обговорювалися реалізовані напрацювання та ключові досягнення.

Для нашого міста – це створення умов для професійної перекваліфікації учасників антитерористичної операції. Суть проєкту полягає у сприянні інтеграції учасників АТО в суспільне життя – зокрема поліпшенні взаємодії і координації місцевих органів влади та членів громад, неурядових організацій, малих та середніх підприємств з цих питань. А також створення постійно діючого Центру підтримки експорту, який має посприяти підготовці бізнесу до виходу на світовий ринок.

Цією нагородою проєкт ПРОМІС підкреслив плідну та ефективну співпрацю міської влади та громадських організацій в напрямку вирішення актуальних викликів сучасного муніципального управління, створення сприятливого середовища для розвитку малого та середнього підприємництва в містах та рекомендував продовжити напрацьовану практику Запоріжжя у інших містах країни.