Комунальне підприємство «ЕЛУАШ» показало нову техніку для ремонту доріг

24.12.2019 13:57

У КП «ЕЛУАШ» підводять підсумки роботи за поточний рік. Сьогодні керівництво підприємства повідомило журналістам про результати. В ході звіту показали нову техніку - дорожню фрезу підвищеної продуктивності, яка може охопити великі обсяги ремонтних робіт.

Протягом 2019 року підприємство «ЕЛУАШ» брало участь в 45 тендерах, 35 з них вдалося виграти. За цей час виконали ремонт тротуарів, внутрішньоквартальних доріг і доріг загального користування загальною площею 185 тис. квадратних метрів.

Крім цього, на підприємстві поступово оновлюється техніка. За словами керівництва, позитивна динаміка спостерігається впродовж трьох років.

- Розуміючи важливість підприємства, міська влада прийняла рішення про покупку близько 40 одиниць нової техніки, яка відповідає всім нормам світових стандартів. Ми придбали 3 нових укладальника, котки з усіма новітніми розробками, взяли три екскаватора-навантажувача. Для роботи на середніх ремонтах придбали велику фрезу з підвищеною продуктивністю. Остання наша покупка приїхала зовсім недавно - це метрова дорожня фреза, яка може використовуватися для всіх видів ямкового ремонту, - розповів начальник КП «ЕЛУАШ» Дмитро Пархоменко.

Завдяки нарощуванню продуктивної потужності на підприємстві мають намір збільшиити обсяги робіт наступного року.