Пам’ятаємо про захисників країни

27.12.2019 13:19

Вже кілька років наша країна фактично знаходиться у стані війни. Лінія фронту простягнулася зовсім неподалік від Запоріжжя. Лише завдяки захисникам нашої країни вдалося зупинити ворога, зберегти незалежність нашої держави. Саме завдяки цьому Запоріжжя сьогодні має можливість продовжувати розвиватися. Завдяки їм – бійцям Збройних Сил України, Національної гвардії України, добровольчих батальйонів, а також завдяки волонтерам.

У Запоріжжі діє програма шефської допомоги військовим, а також правоохоронцям, представникам Головного управління ДСНС України у Запорізькій області.

У 2019 році обсяги її фінансування склали понад 3 мільйони гривень. Зокрема у рамках цієї програми за кошти бюджету міста було виконано поточний ремонт 4 палат терапевтичного відділення та маніпуляційної кімнати військового госпіталю.

100 тисяч гривень цього року було спрямовано на покращення матеріально-технічної бази частини 3029 Національної гвардії України. Майже 500 тисяч гривень – ГУ ДСНС України у Запорізькій області.

Також цього року, за підтримки міського голови Володимира Буряка, проведено перший міський благодійний марафон до Дня Збройних Сил України. Було зібрано понад 350 тисяч гривень. У тому числі виділено 100 тисяч гривень з бюджету міста.