У Запоріжжі обговорили графік роботи транспорту в новорічну ніч

27.12.2019 15:32

Сьогодні, 27 грудня, в управлінні з питань транспортного забезпечення та зв'язку пройшла нарада за участю автоперевізників, які обслуговують пасажирів на міських маршрутах. У ніч з 31 грудня 2019 року на 1 січня 2020 року їх роботу буде продовжено, як і рух трамваїв, тролейбусів та автобусів.

У ніч з 31 грудня 2019 року на 1 січня 2020 року чергові маршрутки працюватимуть до 2.00, а вже з 5-ї ранку – курсуватимуть за звичним графіком. Відповідне рішення було ухвалене за дорученням міського голови Володимира Буярка. 

- У такий спосіб забезпечимо якісне обслуговування містян, аби вони мали змогу безперешкодно пересуватися містом і дістатися до всіх святкових площ. Відповідний наказ був доведений до відома всіх наших перевізників. Буде визначений черговий від нашого управління, який триматиме з ними зв’язок і координуватиме роботу, - розповів начальник управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради Олександр Власюк.

Також Олександр Власюк розповів про перенесення зупинки на проспекті Металургів у напрямку Хортицького району. Відсьогодні міський транспорт здійснюватиме посадку та висадку пасажирів відповідно до нових дорожніх знаків - біля будинку № 20 по проспекту Металургів.

- Ця зупинка була встановлена з порушеннями правил дорожнього руху – знаходилася майже на одній лінії із пішохідним переходом. Крайня права смуга була постійно забита транспортом і перехожими, останні, коли обходили автобуси, опинялися вже на проїжджій частині. Тож під час реконструкції проспекту Металургів було вирішено посунути цю зупинку на 50 метрів у напрямку Хортицького району, - зазначив начальник управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради.