У 2020 році першим у Запоріжжі народився хлопчик

02.01.2020 13:28

У Запоріжжі сьогодні привітали сім’ї у яких першими у 2020 році народилися дівчинка та хлопчик. З цією святковою подією щасливі сім’ї привітав міський голова Володимир Буряк. Вже традиційно у подарунок вони отримали дитячі ліжечка.

У Запоріжжі існує добра традиція вітати сім’ї у яких 1 січня першими народилися дівчинка та хлопчик. Не відмовилися від цієї традиції і цього року. Сім’ї привітав міський голова Володимир Буряк, який вручив щасливим мамам дитячі ліжечка для новонароджених та букети квітів.

Відзначимо, першим цього року у Запоріжжя народився хлопчик, який з’явилася на світ о 00.02 у сім’ї Анастасії та Сергія Гавриленко. Це відбулося у пологовому будинку №4. Батьки вирішили назвати хлопчика Лев. Він став першою дитиною у сім’ї.

За словами Анастасії Гавриленко, ім’я для сина обрав батько, а його народження саме 1 січня під звуки новорічних привітань стало яскравою подією для сім’ї.

- Нам зразу повідомили, що саме у нас народилася перша дитина у Запоріжжі у 2020 році. Сьогоднішнє привітання стало для нас доброю несподіванкою, а подароване ліжечко прекрасним подарунком, - відзначила Анастасія Гавриленко.

Перша ж дівчинка у Запоріжжі цього року народилася у сім’ї Олени та Юрія Мудрих. Це сталося о 12:00 у пологовому будинку №9. Дівчинку, яка стала другою дитиною у сім’ї, назвали Ганною.

Як розповіла Олена Мудра, першою дитиною у сім’ї була також дівчинка, тепер старша сестричка вже чекає від мами у майбутньому народження братика.

Міський голова Володимир Буряк привітав батьків з народженням дітей, поцікавився самопочуттям мам та новонароджених, побажав дітям та батькам здоров’я, успіхів у подальшому житті.

Відзначимо, загалом 1 січня у Запоріжжі у запорізьких сім’ях народилися 11 дітей, серед них 7 хлопчиків та 4 дівчаток.

Нагадаємо, у Запоріжжі вже багато років існує традиція вітати сім’ї у якими першими народилися хлопчик та дівчинка у День міста, 14 жовтня, та у перший день нового року. Цього разу таке привітання відбулося вже 20 рік поспіль.