Володимир Буряк обговорив з Почесними громадянами Запоріжжя плани розвитку міста

03.01.2020 15:18

Початок реконструкції площі Запорізької та площі Фестивальної. Продовження розвитку громадського транспорту. Початок роботи нового пасажирського терміналу запорізького аеропорту. Все це заплановано зробити у 2020 році. Плани розвитку міста міський голова Володимир Буряк обговорив під час зустрічі з Почесними громадянами.

Сьогодні відбулась зустріч міського голови Володимира Буряка з Почесними громадянами Запоріжжя. Серед учасників заходу В’ячеслав Богуслаєв, Валентина Харлова, Олександр Никоненко, Віктор Короленко, Володимир Грищенко, Олег Бурбовський та інші.

Обговорили результати роботи міської влади у 2019 році, плани розвитку міста у 2020 році. Почесні громадяни змогли отримати відповіді на важливі для них питання.

- Хочу подякувати вам за те, що ви зробили та продовжуєте робити для рідного міста, - зазначив Володимир Буряк.

Міський голова Володимир Буряк відзначив, що у 2019 році у Запоріжжі завершили будівництво нового пасажирського терміналу запорізького аеропорту. Тепер його вводять в експлуатацію. Вже у березні він повинен прийняти перших пасажирів. Також на 2020 рік заплановане відкриття низки нових рейсів. Міський голова також розповів про розвиток комунального громадського транспорту, завершення реконструкції проспекту Маяковського та багато іншого.

Окремою темою обговорення стали плани на 2020 рік. Початок реконструкції площі Запорізької та площі Фестивальної, введення в експлуатацію пасажирського терміналу, продовження збирання трамваїв та плани придбання електробусів.

В’ячеслав Богуслаєв відзначив, що у підприємства «Мотор Січ» успішний досвід спільної роботи з міською владою. Достатньо згадати програму капітального ремонту трамваїв, Палац спорту «Юність».

- Міський голова Володимир Буряк зробив все необхідно для того щоб підтримати рішення щодо придбання нами Палацу спорту «Юність». У результаті ми створили у Запоріжжі сучасний палац спорту про який згадують по всій Україні. Прекрасним подарунком місту став оновлений аеропорт. Все це робота міського голови, - наголосив В’ячеслав Богуслаєв.

Голова міської організації ветеранів Віктор Короленко відзначив, що міський голова Володимир Буряк, міська влади приділяють підвищену увагу підтримці ветеранів, ветеранських організацій.

- У місті нараховується 225 тисяч ветеранів війни, праці. Всі міські програми які стосуються ветеранів місто виконує, міська влада дотримується взятих на себе зобов’язань, - сказав Віктор Короленко.

Відома майстриня Валентина Харлова відзначила, що проживає у Хортицькому районі. Минулого ж року подією для всього району стало відкриття автобусного маршруту №39 з великими автобусами. Тепер мешканці району можуть з комфортом дістатися до центру міста та повернутися додому.