Вихованці музичної школи №4 привітали військових із різдвяними святами

03.01.2020 16:23

На честь новорічних та різдвяних святкувань юні музиканти підготували для військових виставу за мотивами твору Чарльза Діккенса «Різдвяна пісня в прозі».

Організатором заходу виступила Заводська районна адміністрація, яка тримає шефство над місцевою військовою частиною 3026 Національної гвардії України і регулярно надає підтримку у проведенні різноманітних заходів та святкувань.

На цей раз у ролі артистів виступили вихованці музичної школи № 4, що розташована в Заводському районі. Юні музиканти не лише продемонстрували свої вокальні здібності, заспівавши низку тематичних різдвяних пісень, а й спробували свої сили в акторській майстерності.

Військовим показали виставу за мотивами твору Чарльза Діккенса «Різдвяна пісня в прозі», де дітлахи зіграли ролі Скруджа, його родичів та співробітників, Духів Різдва, Джейкоба Марлі та самого автора.

- Ми неодноразово співпрацювали з військовою частиною. І хлопці нам допомагають постійно, і ми їм. На цей раз вирішили підняти настрій нашим захисникам напередодні Різдва і разом із вихованцями музичної школи підготували виставу. Історія про Скруджа дуже повчальна, показує, що щастя не в грошах, а в коханні, близьких людях, у допомозі іншим. І наші військові про це, як ніхто інший знають, - розповіла завідувачка сектору з культури та спорту районної адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району Ірина Козиряцька.