У Запоріжжі відбулося чергове засідання адміністративної комісії

09.01.2020 12:20

Вчора, 8 січня, відбулося чергове засідання адмінкомісії при виконкомі Запорізької міської ради. Розглянуто більше 30 протоколів, що були складені працівниками поліції, інспекції з благоустрою та районних адміністрацій. Серед правопорушень - випадки стихійної торгівлі, паркування в невстановленому місці, продаж алкогольних напоїв неповнолітнім тощо.

Значна частина протоколів складена стосовно продавців ялинок, які здійснювали торгівлю у невстановлених місцях. Понад півтора десятка порушників отримали штрафи в розмірі від 340 до 1360 гривень.

Також у ході засідання розглянуто протокол про адміністративне правопорушення за фактом продажу алкогольних напоїв неповнолітньому в одному з кіосків по вул. Героїв 93-ї бригади. За результатами розгляду особу, яка здійснила продаж, притягнуто до адміністративної відповідальності та накладено стягнення у вигляді штрафу в розмірі 6800 грн.

Окрім цього, до адміністративної відповідальності притягнуто особу за паркування на зеленій зоні, внаслідок чого були пошкоджені дерева, висаджені на острові Хортиця у квітні 2018 року в пам'ять про загиблих воїнів АТО. Зазначений факт набув широкого резонансу та був висвітлений у ЗМІ. На винну особу накладено адміністративне стягнення у вигляді максимального штрафу - це 1360 грн.