У Вознесенівському районі пройшла робоча нарада з головами гаражних кооперативів

15.01.2020 12:00

Вчора, 14 січня, у Вознесенівській районній адміністрації відбулася нарада за участю керівників гаражних кооперативів та представників територіального відділу житлово-комунального господарства. Очолив зустріч заступник голови Вознесенівської районної адміністрації Віталій Лисак. Обговорили плани на нинішній рік. Серед нагальних питань – видалення аварійних дерев, карантинних рослин, а також благоустрій і утримання територій, зокрема вивіз сміття.

Як зазначив заступник голови Вознесенівської райдаміністрації Віталій Лисак, головна мета - аби гаражні кооперативи, розташовані в межах території, утримувалися в чистоті й порядку. Не менш важливим є дотримання правил пожежної безпеки, адже у металевих конструкціях зберігаються автомобілі і часто присутні люди.

Учасники зустрічі обговорили питання благоустрою, зокрема прибирання сміття. Всі голови гаражних кооперативів Вознесенівського району вклали договори на вивіз твердих побутових відходів з підприємством ТОВ «Вельтум-Запоріжжя».

Також заступник голови Вознесеніської райадміністрації Віталій Лисак закликав учасників зустрічі слідкувати за порядком не тільки на території гаражних кооперативів, а й довкола.

- Сміття біля парканів також треба прибирати. Якщо ж помітите стихійне звалище неподалік, слід направити листа до загального відділу Вознесенівської райдаміністрації задля його усунення. Пильнувати так само слід й за станом аварійних дерев – сухостоїв, та появою карантинних рослин, - зазначив Віталій Лисак.

Обговорили й питання облаштування доріг та освітлення. Також організацію заходів безпеки. На наступну зустріч домовилися запросити представників райвідділу поліції, аби обміркувати методи захисту від викрадення майна у гаражних кооперативах.