В Олександрівському районі позапланово вивозять листя

15.01.2020 14:30

У Запоріжжі продовжують вивозити опале листя. Сьогодні позапланові роботи за дорученням міського голови провели в Олександрівському районі по вулиці Українській, бо минулого тижня до Володимира Буряка звернулися голови ОСББ та попросили звернути увагу на їхню адресу.

Сьогоднішні роботи в дворах на вулиці Українській не були заплановані, адже Олександрівський район ще в стадії підписання договору з підрядниками.  Але щоб виконати прохання місцевих жителів якомога швидше, до роботи залучили соціально відповідальний бізнес. Доручення керівництву району про прибирання листя на цьому об’єкті дав Володимир Буряк. Нагадаємо, минулого тижня він зустрічався з головами ОСББ та вислухав їх побажання та прохання.

Всього в Олександрівському районі за грудень вивезли 290 тонн листя, для цього з міського бюджету було виділено 400 тис. грн. На сьогодні залишилося прибрати ще близько 400 тонн листя на 213 адресах. До робіт повернуться після підписання договору з підрядниками. Також найближчим часом заплановано прибирання гілля на 60 адресах.

- Ми поетапно підходимо до збирання деревних відходів. Спочатку опале листя – цю роботу ми розпочали ще восени. Гілля будемо вивозити окремо – вже після укладання договору з підрядником. Адже це різний вид сміття, тому й утилізується по-різному. Сьогодні хочу подякувати соціально відповідальному бізнесу, що відгукнувся на наше прохання. Якщо погода дозволить, протягом лютого вивеземо все листя та гілля, - розповів голова Олександрівської районної адміністрації Валерій Мостовий.