У Комунарському районі триває робота з виявлення незаконно встановлених споруд

17.01.2020 14:45

Комунарська районна адміністрація продовжує реагувати на численні скарги мешканців щодо самовільно встановлених металевих конструкцій та проводить рейди з виявлення таких об’єктів і пошуку їх власників.

З метою встановлення власників або користувачів земельних ділянок, на яких самовільно розміщені гаражі, районна адміністрація надіслала листи до інспекції з благоустрою Запорізької міської ради, управління з питань земельних відносин міської ради, управління Національної поліції та Головного управління Держгеокадастру у Запорізькій області.

Також представники районної адміністрації поінформували власників гаражів по вул. Автозаводській, 20, 40 щодо необхідності надання правовстановлюючих документів, на металевих конструкціях розміщені інформаційні попередження щодо запрошення їх власників до районної адміністрації.

Крім того, в районі триває робота з ліквідації незаконно розміщених об’єктів торгівлі. Під час чергового обстеження був виявлений самовільно встановлений літній майданчик. В результаті проведеної роботи з власником 15 січня майданчик демонтовано. Територія після демонтажу приведена до належного санітарного стану.