Вознесенівський район Запоріжжя святкує 81-й день народження

22.01.2020 17:20

В Запоріжжі у палаці культури «Титан» відзначили день народження Вознесенівського району. На урочистостях з нагоди свята зібралися десятки видатних мешканців району, яких вітали почесні гості: представники міської та районної влади, творчі колективи міста. Керівництво району розповіло про плани на новий 2020-й рік.

У ході урочистого заходу видатних мешканців району нагородили почесними грамотами, з привітальним словом до присутніх звернулось керівництво. Представники влади розповіли, що на поточний рік запланований подальший розвиток Вознесенівського району. Акценти зроблять на благоустрій та покращення інфраструктури.

- Міський голова дав завдання – продовжувати реконструкцію ландшафтної частини Вознесенівського парку, також продовжимо благоустрій Алеї Троянд – плануємо закінчити цей об’єкт в поточному році. Також у нас запланований ремонт верхнього б’єфу площі Фестивальної та площі Маяковського біля фонтану. Тут з’явиться сучасне освітлення, нові зелені насадження, лавки. Зробимо наш район більш сучасним, комфортним та доглянутим, - розповів голова Вознесенівського району Олександр Ніколаєнко.

З найщирішими привітальними словами до присутніх звернувся керуючий справами виконкому Запорізької міської ради Роман Омельянович.

- Вознесенівський район – один з найулюбленіших районів запоріжців. І, звичайно, всі ми хочемо, щоб він продовжував розвиватися. Від себе та від імені міського голови хочу побажати району та його мешканцям благополуччя, процвітання та достатку. Нехай добробут буде на кожній вулиці, в кожному домі, - сказав Роман Омельянович.

Для всіх присутніх виступили найкращі творчі колективи міста.