У Запоріжжі вшанували кращих татусів

18.09.2017 10:45

Минулими вихідними в парку культури і відпочинку «Дубовий гай» пройшло міське свято День батька. У цей день вшановували чоловіків, які є прикладом для своїх дітей.

В урочистій обстановці вручили Почесні грамоти виконкому міської ради. Серед нагороджених військовослужбовці, рятувальники, робочі великих промислових підприємств, поліцейські, музиканти. Деякі з них - багатодітні батьки, тата чотирьох, п'ятьох, сімох дітей.

В рамках свята також відбувся конкурс, який визначив переможців у семи номінаціях: ідеальний чоловік, а також батько - золоті руки, рибалка, мисливець, спортсмен, кулінар і кращий тато. Особливістю конкурсу стало те, що заявки подавалися від дітей, онуків і дружин, а переможців вже визначали члени журі. Всього було подано більше 30 номінантів.

- Для будь-якого міста, громади важливі міцні, щасливі сім'ї. Невід'ємною частиною родини є чоловіча сильна половина. Сьогодні ми вшановуємо чоловіків, для яких важливим завданням є турбота про сім'ю, дітей, жінок. Запорізькі чоловіки піклуються, щоб діти росли щасливими і здоровими, були міцні сім'ї. А крім того вони ще є прикладом в роботі та талановиті. У чому ми сьогодні могли переконатися, - зазначив заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

Також в парку працювали різні локації для дорослих і дітей - захоплюючі майстер-класи, конкурси та інше. Для учасників свята був організований концерт.